Από:     Οργανωτική Επιτροπή Αποστολής

             Στο Παγκόσμιο Κύπελλο Βετεράνων Χόκεϋ 2006.

             (….. δεν υπάρχει, να φτιάξουμε !!!!!)

Προς :  Όλους τους παίχτες και παίχτριες χόκεϋ άνω των 45,

            που παίζουν η έπαιξαν χόκεϋ στην Ελλάδα.

 

Ημερ.: 10 Ιανουαρίου 2006

 

Θέμα:   Παγκόσμιο Κύπελλο Βετεράνων Χόκεϋ 2006, άνω των 45 (VWOC)

 

Φίλες/Φίλοι,

 

Όπως έχετε πληροφορηθεί από προηγούμενη επικοινωνία μας, ήδη έχουμε δηλώσει τη συμμετοχή μας στο Κύπελλο αυτό, που για συντομία θα το λέμε  VWOC 2006.

Για να συμμετάσχουμε, έγινε πρώτα μία βολιδοσκόπηση για να δούμε το ενδιαφέρον των παικτών. Ήταν θετική.

Ενέκριναν τη συμμετοχή μας, με τους όρους πού τους θέσαμε, δηλαδή, να δεχθούν σαν Έλληνες αθλητές, τις γυναίκες άνω των 45 και τους ξένης εθνικότητας παίκτες που ζουν και παίζουν χόκεϋ στην Ελλάδα.

Τώρα μένει σε μας να σχηματίσουμε μια αντιπροσωπευτική ομάδα, όσο το δυνατόν ανταγωνιστική, που θα εμφανιστεί στο Krefeld με τα ελληνικά χρώματα.

 

Το VWOC θα γίνει στο Krefeld της Γερμανίας,  30 χλμ βόρεια από το Dusseldorf, από 10 – 15 Σεπτεμβρίου 2006.  

 

Μόλις πάρουμε την οριστική διαπίστευση μας από τους οργανωτές του Krefeld, προτείνω αμέσως να κινηθούμε για εξασφάλιση αεροπορικού εισιτηρίου, όσο γίνεται ενωρίτερα. Ενδεικτικά σας λέω ότι χθες που σερφάρισα στα τιμολόγια των αεροπορικών εταιρειών, βρήκα ότι με την Aegean μπορούμε να κλείσουμε σήμερα εισιτήριο για Dusseldorf , από 9 ως 16 Σεπτεμβρίου  με 106 Ευρω πήγαινε – έλα !!!!

Όταν η Lufthansa το δίνει με 386 Ευρω και η Ολυμπιακή … απλησίαστα.

 

Την Πέμπτη 19/1 μετά την προπόνηση μας στον Άγιο Κοσμά, στις 22.00, να πάμε στο Palace Hotel να συζητήσουμε τις προθέσεις του καθενός μας και να ανταλλάξουμε απόψεις.

 

Θα παρακαλούσα τον Ανδρέα Παπαπαναγιώτου, να ανοίξει φάκελο στο www.hockey.gr σχετικό με  το VWOC, όπου θα ενημερώνεται από μας και θα επισκεπτόμαστε για τα νεώτερα.

 

Με φιλικούς χαιρετισμούς

 

Γιώργος Δραμυτινός