Πανευρωπαϊκά Κύπελλα και ελληνικές ομάδες

Στην ιστοσελίδα αυτή θα παρουσιάζονται ανακοινώσεις και θέματα σχετικά με τα Πανευρωπαϊκά Κυπέλλα και κυρίως αυτά, στα οποία υπάρχει ελληνική συμμετοχή.
Πρώτη ελληνική ομάδα που συμμετείχε σε Πανευρωπαϊκό Κύπελλο ήταν η ανδρική ομάδα του Α.Ο.Χ. «Αγιος Ανδρέας», η οποία συμμετείχε στο Κύπελλο Πρωταθλητριών Ευρώπης Χόκεϋ κλειστού γηπέδου (indoor) γ' κατηγορίας, τον Φεβρουάριο 2001, στην Σουμποτίτσα (Subotica) Γιουκοσλαβίας, ως Πρωταθλήτρια Ελλάδος 2000.
------------------------------ . ------------------------------ . ------------------------------ . ------------------------------

33ο Πανευρωπαϊκό Κύπελλο Πρωταθλητριών Χόκεϋ, Αθήνα 2-5/6/06:
Πρόγραμμα αγώνων / Δελτίο τύπου ΕΛ.Ο.Χ.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.

"Ανακοίνωση 20060601" - Ηρθαν οι ξένες ομάδες - αρχίζουν αύριο οι αγώνες του 33oυ Κυπέλλου Πρωταθλητριών Ευρώπης

Ηρθαν οι ξένες ομάδες, εγκαταστάθηκαν και έσπευσαν να δοκιμάσουν το γήπεδο που θα αγωνισθούν. Τελευταίες προπονήσεις και όλα είναι έτοιμα για τους αγώνες που αρχίζουν αύριο, Παρασκευή 2/6/06, στις 9:00 το πρωί.
Η ΕΛ.Ο.Χ. εργάσθηκε πυρετωδώς για την προετοιμασία και όλα δείχνουν ότι θα δούμε ωραίους αγώνες. Ευχόμαστε να πάνε όλα καλά και, εκτός από όμορφο και δυνατό χόκεϋ, να δούμε και τις ελληνικές ομάδες (Α.Π.Σ. Ναπαίος Απόλλων στους ανδρες και Ο.Χ. Αθηναίων στις γυναίκες) να ανεβαίνουν κατηγορία. Καλή τους επιτυχία. Ευχόμαστε και στην κυπριακή ομάδα (ESOBGA) να πάει καλά και να κερδίσει την δεύτερη θέση που οδηγεί στην ανώτερη κατηγορία.

"Ανακοίνωση 20060521" - Προετοιμασίες για το 33o Κύπελλο Πρωταθλητριών Ευρώπης

Η ΕΛ.Ο.Χ. προσκαλεί εθελοντές και εθελόντριες για να βοηθήσουν στην διεξαγωγή των αγώνων του 33ου Κυπέλλου Πρωταθλητριών Ευρώπης Ανδρών και Γυναικών. Θα χρειασθούν περίπου 20 νεαρά άτομα συνολικά (αγόρια ή κορίτσια) για τις μπάλλες κάθε αγώνα (ball boys & girls) αλλά και μεγαλύτερα άτομα που θα βοηθήσουν σε πολλές άλλες περιπτώσεις.
Οι ενδιαφερόμενοι εθελοντές παρακαλούνται να επικοινωνήσουν είτε απ' ευθείας είτε μέσω του Συλλόγου που ανήκουν (αν πρόκειται για αθλητές και αθλήτριες του χόκεϋ) με την ΕΛ.Ο.Χ. στο τηλέφωνο 210 9858650 ή με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στην διεύθυνση hehockey@otenet.gr
Οι αγώνες θα γίνουν στα 2 Ολυμπιακά γήπεδα, στο Ελληνικό (παλαιό αεροδρόμιο).
Κατά την διάρκεια των αγώνων, η είσοδος για τους φιλάθλους-θεατές θα είναι δωρεάν και είναι μία πολύ καλή ευκαιρία τόσο για όσους θέλουν να γνωρίσουν το άθλημα όσο και γι' αυτούς που το ξέρουν, να παρακολουθήσουν διεθνείς αγώνες και να στηρίξουν αποτελεσματικά τις ομάδες μας για να κερδίσουν μία από τις δύο πρώτες θέσεις, η μία στους άνδρες και η άλλη στις γυναίκες, ώστε να ανέβει η Ελλάδα στην μεγαλύτερη κατηγορία (Trophy, πρώην β' κατηγορία).
Η πρόσβαση στο γήπεδο είναι πολύ εύκολη με κάθε συγκοινωνιακό μέσο δημόσιο (λεωφορείο, τραμ) ή ιδιωτικό.

"Ανακοίνωση 20060521α" - Ανοιξε ξανά τις πύλες του το Ολυμπιακό Γήπεδο Χόκεϋ

Την 1η Μαρτίου 2006 γράφαμε για τά «Ανοικτά Στάδια» εκφράζοντας την απορία αν είναι «πραγματικότητα ή λόγια» και αν θα ξανάνοιγαν τα Ολυμπιακά γήπεδα για το Πανευρωπαϊκό Κύπελλο (Challenge) Ανδρών και Γυναικών που είναι προγραμματισμάνο για τις αρχές Ιουνίου.
Τελικώς, οι φίλοι του χόκεϋ θα έχουν την μεγάλη χαρά να ξαναδούν το πανέμορφο Ολυμπιακό γήπεδο του χόκεϋ αφού δόθηκε η άδεια στην ΕΛ.Ο.Χ. και έγιναν οι απαραίτητες εργασίες συντηρήσεως και προετοιμασίας, δεδομένου ότι το μεγάλο γήπεδο παρουσίαζε αρκετά σημεία φθοράς λόγω της εγκαταλείψεώς του επί δύο περίπου χρόνια. Μπορεί να ήταν επί δύο χρόνια απάτητο αλλά ήταν και επί δύο χρόνια απότιστο και εκτεθειμένο στις δύσκολες καιρικές συνθήκες της Αττικής.
Ευτυχώς, μετά τις εργασίες συντηρήσεως, οι εγκαταστάσεις λειτούργησαν ικανοποιητικά και δόθηκε η άδεια στις 2 ελληνικές ομάδες που συμμετέχουν στο Πανευρωπαϊκό Κύπελλο (Ναπαίος Απόλλων στους άνδρες και Ο.Χ.Αθηναίων στις γυναίκες) να το χρησιμοποιήσουν, ώστε αφ' ενός μεν να προπονηθούν αφ΄ετέρου δε να δοκιμασθούν οι εγκαταστάσεις και να «στρώσουν» μέχρι την έναρξη των διεθνών αγώνων, που θα γίνουν από 2 έως 5 Ιουνίου 2006.
Ας ελπίσουμε, ότι θα βρεθεί κάποιος τρόπος να παραμείνει το γήπεδο στην διάθεση της ΕΛ.Ο.Χ., υπό τον έλεγχο της Γ.Γ.Α. ή άλλου φορέα, για να ποτίζεται και να συντηρείται τακτικά και να μπορέσει να αξιοποιηθεί καλύτερα για το χόκεϋ φιλοξενώντας και άλλους διεθνείς ή και εθνικούς αγώνες, ώστε να μπορούμε να λέμε, ότι τα Στάδια είναι πραγματικά Ανοικτά.
Παραθέτουμε μερικές φωτογραφίες από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του γηπέδου μετά την διετία που ήταν σε ...διαθεσιμότητα.

"Ανακοίνωση 20060517" - Πανευρωπαϊκό Κύπελλο Χόκεϋ Πρωταθλητριών ομάδων - Challenge II (γ' κατηγορία) για άνδρες και γυναίκες), Αθήνα-Ελληνικό, 2-5 Ιουνίου 2006

Το 33o Κύπελλο Πρωταθλητριών Ευρώπης Ανδρών (επίπεδο Challenge ΙΙ, πρώην Γ'κατηγορία) και το αντίστοιχο Γυναικών θα γίνουν από 2 έως 5 Ιουνίου 2006 στην Αθήνα, στα δύο Ολυμπιακά γήπεδα, στο Ελληνικό. Συμμετέχουν οι περυσινές πρωταθλήτριες Ελλάδος Ανδρών (Ναπαίος Απόλλων) και Γυναικών (Ο.Χ.Αθηναίων). Περισσότερες λεπτομέρειες, συμμετέχουσες ομάδες και πρόγραμμα αγώνων θα βρείτε σύντομα στην σελίδα αυτή.

 
 
 

Copyright © 2003
Επικοινωνείστε μαζί μας
Contact us