Τα Νέα των βετεράνων του Χόκεϋ

 
 

"Ανακοίνωση 20060110" - Παγκόσμιο Κύπελλο Χόκεϋ Βετεράνων - Γερμανία, Σεπτέμβριος 2006

Ελάβαμε με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και δημοσιεύουμε επιστολή από τον κ. Γιώργο Δραμυτινό, μέλος της ΕΛ.Ο.Χ. και υπεύθυνο για τις εθνικές ομάδες χόκεϋ, για την ελληνική συμμετοχή στο Παγκόσμιο Κύπελλο Χόκεϋ Βετεράνων (Veterans World Cup) που θα διεξαχθεί στο Krefeld της Γερμανίας από 10 έως 15 Σεπτεμβρίου 2006.
Λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος που παίρνει σιγά-σιγά ο θεσμός των βετεράνων χόκεϋ στην Ελλάδα, δημιουργούμε ιδιαίτερη περιοχή στον ιστότοπό μας (hockey.gr) για τους βετεράνους και τις σχετικές δραστηριότητες, στην οποία θα μπορείτε στο εξής να βρίσκετε όλα τα σχετικά νέα για τους βετεράνους ξεκινώντας με την πολύ σημαντική εφετεινή εκδήλωση, το Παγκόσμιο Κύπελλο Βετεράνων.

"Ανακοίνωση 20060108β" - Παγκόσμιο Κύπελλο Χόκεϋ Βετεράνων - Γερμανία, Σεπτέμβριος 2006

Εγινε δεκτή η αίτηση της ελληνικής ομάδας βετεράνων "Hellenic Hockey Mentors" για την συμμετοχή της στο Παγκόσμιο Κύπελλο Χόκεϋ Βετεράνων (Veterans World Cup), στην κατηγορία «άνω των 45 ετών», που θα διεξαχθεί στο Krefeld της Γερμανίας (30 χλμ βορείως του Ντύσελντορφ) από 10 έως 15 Σεπτεμβρίου 2006.
Υπενθυμίζουμε (βλ. πιο κάτω, ανακοίνωση με ημ/νία 19/7/05)), ότι την ίδια περίοδο θα διεξαχθεί στο κοντινό Μαίνχενγκλάντμπαχ (Moenchengladbach) το Παγκόσμιο Κύπελλο Χόκεϋ Ανδρών (Men's World Cup).
Υπάρχει ακόμη περιθώριο για την συμμετοχή και άλλων βετεράνων, ηλικίας άνω των 45 ετών, ανδρών και γυναικών, στην ελληνική ομάδα. Για την συμμετοχή και γυναικών την ομάδα μας έγινε δεκτό σχετικό αίτημα κατ' εξαίρεση. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να επικοινωνήσουν το συντομώτερο δυνατόν τηλεφωνικώς ή με e-mail προς τον κ. Γιώργο Δραμυτινό, για την όσο το δυνατόν καλύτερη προετοιμασία της ομάδας και της αποστολής.

"19/07/2005" - Παγκόσμιο Κύπελλο Χόκεϋ Βετεράνων - Γερμανία, Σεπτέμβριος 2006

Τον Σεπτέμβριο του 2006 θα διεξαχθεί στο Λεβερκούζεν (Leverkusen) της Γερμανίας το Παγκόσμιο Κύπελλο Χόκεϋ Βετεράνων (Veterans World Cup) την ίδια περίοδο με το Παγκόσμιο Κύπελλο Χόκεϋ Ανδρών (Men's World Cup) που θα διεξαχθεί στο νέο εθνικό στάδιο χόκεϋ του κοντινού Μαίνχενγκλάντμπαχ (Moenchengladbach). Μάλιστα, οι διοργανωτές θα έχουν φροντίσει να υπάρχει δυνατότητα μεταφοράς μεταξύ των δύο γηπέδων των δύο πόλεων για όσους βετεράνους θέλουν να παρακολουθήσουν αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ανδρών.
Το Κύπελλο Βετεράνων θα περιλαμβάνει 3 κατηγορίες ανδρών (άνω των 45 ετών, άνω των 60 ετών και άνω των 65 ετών) και 2 κατηγορίες γυναικών (άνω των 35 ετών και άνω των 45 ετών). Από την χώρα μας θα συμμετάσχει μία ανδρική ομάδα βετεράνων άνω των 45 ετών.
Η εκδήλωση ενδιαφέροντος από τους βετεράνους μας πρέπει να γίνει το συντομώτερο δυνατόν με e-mail στον κ. Γιώργο Δραμυτινό, διότι η ομάδα που θα αντιπροσωπεύσει την χώρα μας θα «κατέβει» με αξιώσεις και πρέπει αφ' ενός να προγραμματισθεί πολύ καλά η προετοιμασία της και αφ' ετέρου να υποβληθεί εγκαίρως η δήλωση συμμετοχής της στους διοργανωτές.
Περισσότερα για την ομάδα των βετεράνων, την προετοιμασία της και την συμμετοχή της στην διοργάνωση αυτή μπορείτε να πληροφορηθείτε από τον κ. Γ. Δραμυτινό ή από μελλοντικές δημοσιεύσεις στην παρούσα ιστοσελίδα.

 
 
 

Copyright © 2003
Επικοινωνείστε μαζί μας
Contact us